Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και… απολύθηκε

Είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και… απολύθηκε

Μια αναπληρώτρια δασκάλα φέρεται να απολύθηκε από ένα δημοτικό σχολείο του Νιού Τζέρσεϊ γιατί είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.

Δασκάλα η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ, απολύθηκε επειδή είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Οι γονείς των μαθητών της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ είπαν ότι χρειάστηκε να παρηγορήσουν τα παιδιά τους μετά το περιστατικό.

Όλα άρχισαν όταν ένας μαθητής υποστήριξε ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.

Η δήλωση του παιδιού πυροδότησε την οργή της εν λόγω δασκάλας. Μάλιστα, φέρεται στη συνέχεια να κατέρριψε και άλλους παιδικούς μύθους. Όπως ότι δεν υπάρχει το πασχαλινό λαγουδάκι ούτε η νεράιδα των δοντιών.

Ένας από τους γονείς μαθητή στην τάξη, έγραψε στο Facebook: «Τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν.

Μια ενήλικη γυναίκα επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών από την πρώτη τάξη δημοτικού του Cedar Hill».

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, απολογήθηκε για την συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή του στους γονείς.

«Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο».