Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νέες λεπτομέρειες από τον 19χρονο: «Μας είπε ότι θα το πει στην...

Νέες λεπτομέρειες από τον 19χρονο: «Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε»

Ελένη Τοπαλούδη: Αυτή ήταν η τελευταία της συνομιλία

Η κατάθεση του 19χρονου, φέρνει στο φως νέες λεπτομέρειες για το χρονικό της δολοφονίας της 21χρονης Έλενας Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Νέες λεπτομέρειες για την ημέρα της δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στην επιφάνεια με βάση τα όσα περιγράφει ο ίδιος ο 19χρονος κατηγορούμενος στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΙ, ο 19χρονος κατηγορούμενος περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία, τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Όπως λέει «η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε.

Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι».

Όπως λέει ο 19χρονος, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του. «Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. ‘Πάμε να το τελειώσουμε’ μου είπε».

«Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο».