Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στο σπίτι μόνα, δίδυμα τεσσάρων μηνών στο Περιστέρι

Στο σπίτι μόνα, δίδυμα τεσσάρων μηνών στο Περιστέρι

Για εννιά χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του

Δίδυμα τεσσάρων μηνών ήταν μόνα στο σπίτι. Ο γείτονας πήγε στο ΑΤ Περιστερίου και έδωσε κατάθεση, αφού πρώτα ενημέρωσε για πιθανή παραμέληση ανηλίκων.

Ένα τηλεφώνημα από γείτονα στην Άμεση Δράση για πιθανή παραμέληση ανηλίκων κινητοποίησε τις Αρχές. Σε διαμέρισμα βρέθηκαν μόνα τους δύο δίδυμα τεσσάρων μηνών.

Συγκεκριμένα, στις 5.30 το απόγευμα γείτονας νεαρού ζευγαριού ενημέρωσε την Αστυνομία πως οι γονείς έχουν φύγει και έχουν άφησε τα δύο παιδιά τους μόνα. Στο σημείο έφτασε περιπολικό του οποίου το πλήρωμα διαπίστωσε πως το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και δεν άκουσαν φωνές ή κλάματα.

Ο γείτονας πήγε στο ΑΤ Περιστερίου όπου έδωσε κατάθεση. Στη συνέχεια αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, μαζί με μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού και βρήκαν όντως εντός του διαμερίσματος τα δύο δίδυμα ηλικίας τεσσάρων μηνών να κοιμούνται.

Τα μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου παραμένουν καλά στην υγεία τους.

Όσο για τους γονείς, είναι 23 ετών ο άντρας και 15,5 η γυναίκα. Εντοπίστηκαν στις 9.30 το βράδυ όταν επέστρεψαν στην οικία τους και επικαλέστηκαν έκτακτο ιατρικό ζήτημα που αντιμετώπισε ο 23χρονος.

Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.