Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Άδεια λειτουργίας διετίας για το «Ανδρέας Παπανδρέου»

Άδεια λειτουργίας διετίας για το «Ανδρέας Παπανδρέου»

Άδεια λειτουργίας διετίας για το «Ανδρέας Παπανδρέου»

Το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», κρίθηκε κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων, με τη σχετική άδεια να ανανεώνεται για ακόμη δύο χρόνια.

Κατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων κρίθηκε το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε σήμερα (14/11) το πρωί στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή.

Η ενημέρωση της ομάδας

Κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια κρίθηκε το κλειστό «Α. Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε σήμερα (14/11) το πρωί στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή.

Το «σπίτι» του ΓΣΠ, εκτός από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, κατέχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί καθημερινά και πάνω από 300 παιδιά των Ακαδημιών, που γυμνάζονται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί την πρόεδρο ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, καθώς και τον Σταύρο Ντελέκο για την βοήθεια και την στήριξη τους.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον δήμαρχο της Πόλης μας, Ανδρέα Παχατουρίδη για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια.