Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαϊδαρίου

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαϊδαρίου

του Δήμου Χαϊδαρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Χαϊδαρίου.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Ναουάφ Δαουάχερ καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μιχάλης Κοκκάρας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους, με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Επεσήμανε την εξαιρετική δουλειά που κάνει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου προσφέροντας πραγματικά δημιουργικό χρόνο στην τρίτη ηλικία μέσα από τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες στα ΚΑΠΗ. Τέλος, συνεχάρη το προσωπικό στα ΚΑΠΗ για την όμορφη διοργάνωση και τη συνολική προσφορά του.

Δραστηριότητες των ΚΑΠΗ Δήμου Χαϊδαρίου

Στο μεταξύ, ο Δήμος Χαϊδαρίου προχωρά σε πολιτιστικές δραστηριότητες για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου. Σε αυτό το πλαίσιο:

– Τη θεατρική παράσταση «Κάλλιο πέντε και στο χέρι» στο θέατρο «Από Κοινού» στον Κεραμεικό θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 16 Φλεβάρη τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Χαϊδαρίου. Η θεατρική παράσταση είναι με την Ελένη Γερασιμίδου, τον Αντώνη Ξένο και άλλους. Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ και τιμή μεταφοράς 3 ευρώ. Ώρα αναχώρησης στις 7.15 μ.μ., από την οδό Καρδίτσης 5. Εγγραφή στα κατά τόπους ΚΑΠΗ του Δήμου.

– Επίσης, την Τρίτη 27 Φλεβάρη τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Χαϊδαρίου θα επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης. Η αναχώρηση από το ΚΑΠΗ στην οδό Καρδίτσης 5, θα γίνει στις 9 π.μ., με τιμή εισόδου για το Μουσείο 3 ευρώ και τιμή μεταφοράς 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ. και 5 μ.μ. εώς τις 7 μ.μ.