Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα – «Είχε απειλήσει άλλες δύο...

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα – «Είχε απειλήσει άλλες δύο φορές να τη σκοτώσει»

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ο συνταξιούχος αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγο του στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Ο 62χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας αποκαλύπτουν ότι ο κατηγορούμενος φερόταν βίαια και ότι την είχε απειλήσει και άλλες φορές ότι θα την σκοτώσει με την καραμπίνα του.

«Ήταν τρομερά ζηλιάρης ο άνθρωπος αυτός, με αποτέλεσμα η ανιψιά μου να περνάει πολύ δύσκολα μαζί του. Πολλές φορές την απειλούσε για τη ζωή της και μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που της επιτέθηκε. Στο παρελθόν την είχε κυνηγήσει με την καραμπίνα και η Αμαλία είχε έρθει και είχε κρυφτεί στο σπίτι μου φοβισμένη. Φοβόταν για τη ζωή της. Είχε πάει στην Αστυνομία και είχε διαμαρτυρηθεί για αυτό το άτομο. Ζητούσε την προστασία της Αστυνομίας και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την τύχη της. Όλα προμελετημένα τα είχε, ήθελε να την σκοτώσει και την καραμπίνα την είχε γεμάτη» δήλωσε ο θείος της άτυχης γυναίκας.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού της Αμαλίας, καθώς αυτό ήταν που άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.