Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αίγιο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία με δράστη έναν 17χρονο

Αίγιο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία με δράστη έναν 17χρονο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε την Τρίτη στο Αίγιο. Ένας 17χρονος σκότωσε με βαριοπούλα έναν 31χρονο στο τροχόσπιτο που είχε το θύμα.

Ο ανήλικος αφού επέφερε θανάσιμα χτυπήματα στο θύμα του, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και βιντεοσκόπησε τις τελευταίες στιγμές του 31χρονου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος πήγε στο τροχόσπιτο που διατηρούσε μέσα σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών ο 31χρονος, και με μια βαριοπούλα τον χτύπησε αρκετές φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 17χρονος αμέσως μετά προσπάθησε να ξεπλύνει τα ματωμένα ρούχα του, ενώ φρόντισε να πετάξει τη βαριοπούλα σε διπλανό χωράφι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος αφού κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα στον 31χρονο, πήρε το κινητό του και βιντεοσκόπησε το θάνατό του.

Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, κίνητρο της δολοφονίας ήταν το γεγονός ότι είχε δανείσει 1.500 ευρώ στον 31χρονο τα οποία παρά τις συνεχείς εκκλήσεις δεν είχαν επιστραφεί.