Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΜΕΝΣ για αναδρομικά: «Κοροϊδία τέλος»!

ΠΟΜΕΝΣ για αναδρομικά: «Κοροϊδία τέλος»!

αναδρομικά των ένστολων

Ανακοίνωση, για την τροπολογία που αφορά τα αναδρομικά των ενστόλων, εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), εξέδωσε ανακοίνωση για τα αναδρομικά, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα, ενόψει της ψήφισης της σχετικής τροπολογίας από την Ολομέλεια της Βουλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μετά την δημοσιοποίηση της επίμαχης τροπολογίας για τα αναδρομικά μας, ρωτάει τους αρμοδίους να απαντήσουν πριν την ψήφισή της:

α. Αληθεύει, ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας;

β. Αληθεύει, ότι δεν επιστρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα τους 2012;

γ. Αληθεύει, ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας;

δ. Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών;

Όλα αυτά αποτελούν την βάση της εργασίας μας και της καθημερινής μας αγωνίας. Αποτελούν τον αγώνα των οικογενειών μας. Η ΠΟΜΕΝΣ από τον Μάιο 2017 τα είχε διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με την τελευταία δε ανακοίνωση, έχει ενημερώσει ποιοι ήταν υπέρ του νέου μισθολογίου επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικοί δεν θα δεχθούν άλλον εμπαιγμό.

Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί σε εγρήγορση όλους τους συναδέλφους, για συμπόρευση, απομονώνοντας φωνές, αυτόκλητων εκπροσώπων, που αποδεδειγμένα πλέον παραπληροφορούν τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς.

Η κοροϊδία τελος!».