Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολεία – Κλειστά σε Ελευσίνα, Μάνδρα,...

Ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολεία – Κλειστά σε Ελευσίνα, Μάνδρα, Ασπρόπυργο

Ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολεία - Κλειστά σε Ελευσίνα, Μάνδρα, Ασπρόπυργο

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη (08/01) τα σχολεία σε 16 από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Μεταξύ αυτών και οι Ελευσίνα, Μάνδρα και Ασπρόπυργος.

Η τελευταία ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολεία που θα λειτουργήσουν και ποια όχι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας.

Σε 16 από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής έχει μέχρι στιγμής ληφθεί η απόφαση να μείνουν αύριο κλειστά τα σχολεία, ενώ σε μια σειρά άλλων δήμων -πέριξ του κεντρικού τομέα του Περιφέρειας- γίνονται συζητήσεις μεταξύ διευθυντών σχολείων και τοπικών αρχών, προκειμένου να αποφασισθεί εάν τελικά θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία αύριο.

Μέχρι στιγμής, σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, οι δήμοι: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσγαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής έχει μέχρι στιγμής αποφασισθεί να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Ασπροπύργου.

Στα νησιά του Αργοσαρωνικού, έχει ληφθεί απόφαση μη λειτουργίας των σχολείων μέχρι στιγμής στο δήμο Σπετσών.

Η λειτουργία των σχολείων σε άλλους δήμους θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού, που μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει επικίνδυνες εξάρσεις.