Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εισαγγελική παρέμβαση για σχόλια του Τσουκαλά σε βάρος του Τζήλου

Εισαγγελική παρέμβαση για σχόλια του Τσουκαλά σε βάρος του Τζήλου

Εισαγγελική παρέμβαση για σχόλια του Τσουκαλά σε βάρος του Τζήλου

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε, εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά κατά την οποία ο παρουσιαστής προέβη σε σχόλια για τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, που έγινε στόχος οπαδικής επίθεσης λίγες ημέρες μετά.

Εισαγγελική παρέμβαση για εκπομπή του Τάκη Τσουκάλα, όπου ο παρουσιαστής προέβη σε επικριτικά σχόλια για τον Θανάση Τζήλο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση λίγες μέρες αργότερα, έξω από το σπίτι του.

Για τα επίμαχα σχόλια διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση την οποία διενεργεί ο αναπληρωτής αθλητικός Εισαγγελέας Απόστολος Γραμμένος με εντολή να διαπιστώσει αν αποτελούν παράβαση του νόμου σχετικά με την πρόκληση αθλητικής βίας.

Η ερευνώμενη εκπομπή προβλήθηκε διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 και κατά την διάρκεια της ο Τάκης Τσουκαλάς με συμπαρουσιαστή τον Άκη Βαρδαλάκη, σχολίασαν το παιχνίδι ΟΣΦΠ – Ξάνθη που έληξε 1-1, με επικριτικά σχόλια για τον διαιτητή.

Μεταξύ άλλων είπαν: «Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατομμύρια κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος. Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».