Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δύο οι δράστες της δολοφονίας του Μπάκο στις φυλακές του Κορυδαλλού

Δύο οι δράστες της δολοφονίας του Μπάκο στις φυλακές του Κορυδαλλού

Δύο οι δράστες της δολοφονίας του Μπάκο στις φυλακές του Κορυδαλλού

Δύο τελικά είναι οι δολοφόνοι του Άρμπερ Μπάκο τον οποίο κατέσφαξαν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/01).

Τον Μπάκο κατέσφαξε με μαχαίρι ο επίσης Αλβανός συγκρατούμενός του, που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, στη δολοφονία του Μπάκο συμμετείχαν δύο άτομα. Καταλυτική ήταν η συμβολή Έλληνα συγκρατούμενου ο οποίος τον κρατούσε, ενώ τον έσφαζε ο Αλβανός.

Το θύμα, κατηγορούνταν ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και ο Αλβανός που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου είχαν μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό καθώς την Τετάρτη θα ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Αλβανοί, οι οποίο κρατούνταν στην ίδια πτέρυγα Μεταγωγών του Κορυδαλλού, κάθονταν και κουβέντιαζαν σε ένα παγκάκι. Δίπλα τους και ο Έλληνας κρατούμενος.

Σε κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου επιτέθηκε στον Μπάκο με μαχαίρι, ενώ ο Έλληνας φέρεται να τον κρατούσε.

Οι δύο κακοποιοί ενδεχομένως, όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές, είχαν κάποια διαφωνία με αφορμή και την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου.