Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αγγελόπουλοι: Δήλωση για το ηχητικό του Πρίντεζη

Αγγελόπουλοι: Δήλωση για το ηχητικό του Πρίντεζη

Ολυμπιακός

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, με ανακοίνωσή τους πήραν θέση για το ηχητικό απόσπασμα που έχει κυκλοφορήσει. Σε αυτό ο Γιώργος Πρίντεζης, αναφέρεται σε οικονομικές οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο πρόσωπό του.

Με δήλωσή τους, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πήραν θέση για το ηχητικό με τον Γιώργο Πρίντεζη, που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφήνουν αιχμές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επίσης, τονίζουν ότι ο… υπαρχηγός της ομάδας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της “ερυθρόλευκης” οικογένειας.

O Πρίντεζης, σε ομαδική συνομιλία με συμπαίκτες του, αναφέρει ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του. Τέτοιες, που τον ανάγκαζαν να θέσει τον ευατό του εκτός ομάδας.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σχετικά: «Γνωρίζω πως κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα τον τελευταίο μήνα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Προσωπικά θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια και αυτό ισχύει και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι.

Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων «φθηνών» μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου.

Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας.

Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …».