Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αγγελόπουλοι για τη δικαίωση του πατέρα τους: “Εξωφθάλμως εσφαλμένη η απόφαση”

Αγγελόπουλοι για τη δικαίωση του πατέρα τους: “Εξωφθάλμως εσφαλμένη η απόφαση”

Ολυμπιακός

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή την υπέρ του πατέρα τους δικαστική απόφαση, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αγγελόπουλοι:

Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:

Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη. Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.

Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά…