Αρχική Exclude Αιγάλεω: Μεταστέγαση του 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Αιγάλεω: Μεταστέγαση του 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου

μετεστέγαση

Τη μετεστέγαση δύο σχολείων του Δήμου Αιγάλεω γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας. Η τοποθέτησή του: «Ο λαός μας λέει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Γι’ αυτό κι εμείς στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης, ξεπερνώντας αμφίσημες δηλώσεις, προσωπικές διαδρομές και μιλώντας με πράξεις και όχι με λόγια, ανακοινώνουμε, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου και του Τμήματος Παιδείας και με απόφαση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης προχωρήσαμε στην προσωρινή μεταστέγαση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω σε οχτώ αίθουσες του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω και δυο αίθουσες του Ειδικού Δημοτικού Αιγάλεω, καθώς και τη μεταστέγαση του 15ου Νηπιαγωγείου Αιγάλεω στο 5ο Δημοτικό Σχολειό Αιγάλεω, επιτυγχάνοντας την πλήρη πρωινή λειτουργία των σχολείων, παρά τις αντίθετες λύσεις περί απογευματινής βάρδιας που προτάθηκαν από συλλόγους.
Ταυτόχρονα, με έγγραφο μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών, για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολείων ζητήσαμε την μετατροπή των συμβάσεων όσων καθαριστριών είναι μερικής, σε πλήρους απασχόλησης, καθώς και την αύξηση του αριθμού αυτών.
Με έργα, προχωράμε δυναμικά, σε μια πορεία ανάπτυξης και αναβάθμισης των δομών της πόλης μας παρά τους δύσκολους καιρούς που διάγουμε. “Τα λόγια πρέπει να ζυγίζονται και όχι να μετριούνται”.