Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αιγάλεω Αιγάλεω: Το ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση της φοιτήτριας

Αιγάλεω: Το ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση της φοιτήτριας

Περιστέρι

Μετά από εντολή του εισαγγελέα, το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την έρευνα, για το θάνατο 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της το βράδυ το περασμένου Σαββάτου. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αιγάλεω που ανέλαβαν αρχικά την υπόθεση εκτίμησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της. Στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη. Αυτό που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε, επίσης, ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η πλευρά της οικογένειας ωστόσο, αμφισβητεί την εκδοχή της αστυνομίας για αυτοκτονία κι έχει προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, ώστε να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του