Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Ανακαίνιση: Η μοναδική λύση για τις εργασίες στο σπίτι σας

Ανακαίνιση: Η μοναδική λύση για τις εργασίες στο σπίτι σας

Ανακαίνιση

Μία από τις πιο δύσκολες εργασίες είναι η σωστή συντήρηση ενός σπιτιού, αλλά και η επιθυμία ενός ιδιοκτήτη να ανακαινίσει ή να διορθώσει προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην κατοικία του.

Χιλιάδες εταιρείες, δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και πολλοί εξ αυτών αμφιβόλου αξιοπιστίας, κάτι που οι ιδιοκτήτες το πληρώνουν συνήθως ακριβά είτε σε κόπο, σε χρήμα είτε με την ψυχική τους υγεία.

Τα τελευταία 10 χρόνια οι σωστές, αξιόπιστες και οικονομικές εργασίες σε ένα σπίτι είναι συνυφασμένες με το όνομα του Ανδρέα Τζαφέρη, του οποίου η εταιρεία έχει αποπερατώσει με γνώμονα την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό εκατοντάδες έργα που αφορούν στην οικοδομή και την ανακαίνιση.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία, συνέπεια και ταχύτητα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, με τα καλύτερα υλικά, σε οικονομικές τιμές.

Αναλαμβάνει υπεύθυνα και οικονομικά την αποπεράτωση του κτιρίου σας ή την ανακαίνισή του και αναλαμβάνει και μεμονωμένα μία σειρά από εργασίες όπως, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τριψίματα, σπατουλαρίσματα, τοποθετήσεις πλακιδίων, μονώσεις ταρατσών, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, βερνίκια πατωμάτων, επενδύσεις τζακιών και δεκάδες άλλες εργασίες.

Επικοινωνήστε λοιπόν με την εταιρεία του Ανδρέα Τζαφέρη και απολαύστε τις αλλαγές στο σπίτι σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 4055259

Κινητό τηλέφωνο: 697 3846385

Email: andreaxhaferri@hotmail.com