Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού στον Ασπρόπυργο

Αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού στον Ασπρόπυργο

Αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού στον Ασπρόπυργο

Εργασίες για την σταδιακή αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού της πόλης, πραγματοποιήθηκαν στον Ασπρόπυργο.

Για τις εργασίες αναβάθμισης του δημόσιου φωτισμού, ενημέρωσαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση και τοποθέτηση εξ ολοκλήρου του συστήματος λειτουργίας (καλώδια, λαμπτήρες) των στύλων ηλεκτροδότησης  της οδού Θρασυβούλου, από το ύψος του Αστυνομικού Τμήματος έως τη Λεωφόρο Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), ύστερα από διαγωνισμό.

Αναβάθμιση του δημόσιου φωτισμού στον Ασπρόπυργο

Συνολικά έγιναν παρεμβάσεις σε 75 στύλους ηλεκτροφωτισμού, ενώ οι παλαιότεροι λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν με νέους LED, ισχύος 35 Watt.

Άμεσο αποτέλεσμα του έργου είναι η μείωση εκπομπής CO2 (διοξειδίου του άνθρακα), ο άμεσος εντοπισμός βλαβών και η ρύθμιση της φωτεινότητας, σε μια απ’ τις πιο κεντρικές αρτηρίες της πόλης.

Παράλληλα, οι Ηλεκτρολόγοι του Δήμου Ασπροπύργου, προχώρησαν σε εξ ολοκλήρου αντικατάσταση των φθαρμένων καλωδίων των στύλων ηλεκτροφωτισμού σε πλατείες και παιδικές χαρές, καθώς και στην τοποθέτηση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας ισχύος 23Watt, στην περιοχή Θερμοκήπια, στον ευρύτερο συνοικισμό της Γκορυτσάς.