Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/04, 14:00), θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για τα γεγονότα στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η αναβολή οφείλεται στο σχετικό αίτημα του ΠΑΟΚ, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Ο “δικέφαλος” του Βορρά, προέβη στη σχετική ενέργεια, ώστε να γίνει αποδεκτή η πρόσθετη παρέμβασή του στη διαδικασία, παρουσία των εκπροσώπων του. Επίσης, ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει όλους τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες και από την πλευρά της ΑΕΚ.

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι.

Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, ο οποίος υπογράμμισε μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου:

«Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, δήλωσε: «Μέτα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ.

Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός, κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ βάσει του άρθρου 29, που αφορά στη βία κατά αξιωματούχων. Αυτό σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, απειλείται με αφαίρεση έξι βαθμών.