Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Αντικατάσταση παλιού φωτισμού, με λάμπες τύπου led, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου...

Αντικατάσταση παλιού φωτισμού, με λάμπες τύπου led, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς ενημερώνουν ότι, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου.

Ειδικότερα, σε όλη την έκταση του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων, με λαμπτήρες τεχνολογίας Led, οι οποίοι παρέχουν εξαιρετική ποιότητα φωτισμού συνδυάζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση, που μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας 90%. Επίσης, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 φορές μεγαλύτερη από τους αντίστοιχους λαμπτήρες πυρακτώσεως, χωρίς να περιέχουν τοξικά μέταλλα και χωρίς να εκπέμπουν επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.
Με τις συγκεκριμένες εργασίες, που αλλάζουν άρδην την εικόνα και τις δυνατότητες της συνολικής υποδομής του Πνευματικού Κέντρου, δίνεται νέα ώθηση, στις πολλές και επιτυχημένες δραστηριότητες τόσο του Πνευματικού Κέντρου, όσο και του Ωδείου του Δήμου, ενώ αξιοποιείται τα μέγιστα και η πλούσια Δημοτική Βιβλιοθήκη.