Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟ Χαϊδαρίου: Η αναβολή, ο μαινόμενος πρόεδρος και ο δημόσιος υπάλληλος

ΑΟ Χαϊδαρίου: Η αναβολή, ο μαινόμενος πρόεδρος και ο δημόσιος υπάλληλος

ΑΟ Χαϊδαρίου

Το γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης έβαλε τα καλά του για να φιλοξενήσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου την Ηλιούπολη. Με έτοιμη την εξέδρα φιλοξενούμενων και ανακαινισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτοιμο για το μεγάλο ματς.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων καλές, όμως το ματς αναβλήθηκε υπό τον φόβο επεισοδίων.

Τι προηγήθηκε γίνεται σαφές από την ανάρτηση του προέδρου του ΑΟ Χαϊδαρίου, Σωτήρη Παπαϊωάννου. Κάνει λόγο για
«γνωστό σε όλους υπάλληλο του Δήμου που εδώ και χρόνια δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα μας» και αναφέρεται στις προσπάθειες του Δημάρχου να βρει λύση «αλλά μάταια και είναι κάτι που είναι στα υπέρ του».

Αναλυτικά, ο Σωτήρης Παπαϊωάννου έγραψε:

Δαπανώντας τεράστια ποσά για το καλό της πόλης μας και όλων των ομάδων και ολοκληρώνοντας σήμερα το εξωτερικό βάψιμο του γηπέδου Τάκης Χαραλαμπίδης και μετά το πέρας και των άλλων εργασιών (αποδυτήρια γηπεδούχων, αποδυτήρια διαιτητών, αντικατάσταση σπασμένων καθισμάτων) όλοι σήμερα το μεσημέρι περίμεναν ο αγώνας με την Ηλιούπολη να είναι μια γιορτή. Δυστυχώς όμως υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο τον γνωστό σε όλους υπάλληλο του Δήμου που εδώ και χρόνια δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα μας. Ξαφνικά από εχθές δημιουργήθηκε θέμα και κινήθηκε αυτοβούλως πηγαίνοντας στην αστυνομία, τον δήμο ,την περιφέρεια, θέμα με την ομάδα της Ηλιούπολης (φόβος επεισοδίων) που έχουμε άριστες σχέσεις και ποτέ δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας. Από την πλευρά του κόσμου υπήρχε τεράστια προσμονή γιατί ήταν ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το γήπεδο θα γέμιζε με αποτέλεσμα να υποστούμε και ζημιά οικονομική .Ο Δήμαρχος προσπάθησε να βρει λύση σήμερα αλλά μάταια και είναι κάτι που είναι στα υπέρ του .Το λιγότερο που περιμένουμε είναι αυτός ο κύριος που όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα εδώ και χρόνια είναι ανεπιθύμητος και εξυπηρετεί συμφέροντα άλλης ομάδας να καταστεί επιτέλους για αυτή την θέση αναρμόδιος και να αντικατασταθεί.