Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απίστευτο: Οπαδός έκλεψε το τρόπαιο στο Αιγάλεω (vid)

Απίστευτο: Οπαδός έκλεψε το τρόπαιο στο Αιγάλεω (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ. Ο τελικός βρήκε νικήτρια την ομάδα της ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας επί του Αιγάλεω με 88-78 στο γήπεδο του τελευταίου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα επικρατούσε … ομιχλώδης κατάσταση στο γήπεδο έγινε το απίστευτο. Ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Έκλεψε το τρόπαιο του κυπελλούχου, φεύγοντας με αυτό στα χέρια από το κλειστό! Δείτε τη στιγμή της κλοπής στο 1:48:00 του βίντεο.

Έτσι οι παίκτες της ΦΕΑ κέρδισαν φέτος και την άνοδο τους στη Γ’Εθνική όπου αγωνίζεται το Αιγάλεω με σοβαρές πιθανότητες να ανέβει στη Β’. Δ δεν κατάφεραν όμως να ολοκληρώσουν την απονομή. Να γιορτάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑ!

Για την ιστορία οι πόντοι του αγώνα και στο βίντεο παρακάτω, εκεί στο 1.48.00 μπορείτε να δείτε το πρωτοφανές σκηνικό…

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ιμπραημάκης): Μπάρδας 2, Φακοπουλίδης 4, Καράβολας 17 (1), Κούρτης 12 (2), Ντακούλιας 11 (1), Γκαγκαλούδης 4, Αγγελόπουλος 12, Οικονόμου, Καλλινικίδης 16 (1), Σταμάτης.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 3 (1), Ρωμοσιός 4, Δεληγιάννης 6 (1), Στεργιάκης 37 (1), Μπασέας, Μιχόπουλος 10 (2), Γιαννουλάκος 2, Δρακάκης 2, Καραλευθέρης 24 (3).