Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ασπρόπυργος- Καλαμάτα: Τι λέει ο Δήμαρχος για τα επεισόδια;

Ασπρόπυργος- Καλαμάτα: Τι λέει ο Δήμαρχος για τα επεισόδια;

Ασπρόπυργος- Καλαμάτα: Τι λέει ο Δήμαρχος για τα επεισόδια;

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κος Μελετίου, αναφέρθηκε στον πρόσφατο αγώνα της τοπικής ομάδας με την Καλαμάτα καθώς και στα επεισόδια που ακολούθησαν.

Ο κος Μελετίου συνεχάρη την ομάδα του Ασπρόπυργου για την μεγάλη νίκη που ενισχύει τις ελπίδες για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία. Τόνισε την χαρά και την υπερηφάνεια που αισθάνεται γι’ αυτήν την κατάκτηση και αναφέρθηκε στα έκτροπα που έλαβαν χώρα μετά το ματς.

Όπως είπε ο κύριος Μελετίου «Δυστυχώς αυτή την χαρά δεν μας επέτρεψαν να την γευτούμε οι οπαδοί της Καλαμάτας. Οι ίδιοι αντιμετώπισαν την καθαρή αγωνιστική ήττα της ομάδας τους με απερίγραπτη βαρβαρότητα, βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας τις εγκαταστάσεις του δημοτικού μας σταδίου και των βοηθητικών γηπέδων των Ακαδημιών μας, ενώ οι συνεχείς ρίψεις φωτοβολίδων και τσιμέντων προς κάθε κατεύθυνση συμπλήρωναν το άκρως επικίνδυνο σκηνικό. Καταδικάζω με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την βία που άσκησαν οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι, ο αθλητισμός είναι συστατικό στοιχείο του Πολιτισμού, έκφραση δημιουργίας, που ενώνει και δεν χωρίζει τους ανθρώπους.

Εμείς στον Ασπρόπυργο πιστεύουμε πρωτίστως στο ευ αγωνίζεσθαι και στην χαρά που προσφέρει ο Αθλητισμός.

Είμαστε αποφασισμένοι να  διαφυλάξουμε τις υλικές και πνευματικές μας κατακτήσεις, να περιφρουρήσουμε τις υποδομές που με πολύ κόπο και χρήμα των συμπολιτών μας δημιουργήθηκαν και δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις σε πεδία μάχης και άσκησης οιασδήποτε μορφής βίας.

Θέλω να επαναλάβω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στην ομάδα μας, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία της, με ήθος και αξιοπρέπεια, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.»