Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Ασπρόπυργος: Πραγματοποιήθηκε η 1η Σχολική Ποδηλατοβόλτα

Ασπρόπυργος: Πραγματοποιήθηκε η 1η Σχολική Ποδηλατοβόλτα

Ασπρόπυργος: Πραγματοποιήθηκε η 1η Σχολική Ποδηλατοβόλτα

Πραγματοποιήθηκε η 1η Σχολική Ποδηλατοβόλτα την Κυριακή το πρωί στην Πλατεία Ηρώων στον Ασπρόπυργο. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 100 ποδηλάτες συμμετείχαν στην εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες έλαβαν τα αναγνωριστικά τους νούμερα και τις απαραίτητες οδηγίες από τους διοργανωτές, παρατάχτηκαν επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και με το σύνθημα του Προέδρου του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννη Κατσαρού, ξεκίνησαν το πετάλι.

Η διαδρομή εξελίχθηκε ομαλά, με βασικό σταθμό ανεφοδιασμού το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν νερό και σνακ, και συνέχισαν τη βόλτα τους έως τον τερματισμό, την Πλατεία Δημαρχείου. Εκεί πραγματοποιήθηκε κλήρωση, όπου μία τυχερή ποδηλάτρια, κέρδισε ένα ποδήλατο, χορηγία του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Έπειτα, όλοι οι ποδηλάτες, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία, ενώ οι υπεύθυνοι τους μοίρασαν διπλώματα συμμετοχής.

Στόχος της δράσης είναι να γίνει θεσμός, με τη συμμετοχή όλων των Σχολείων της πόλης.