Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ατρόμητος: Με τον Χέρμπερτ Χούμπελ θα συναντηθεί ο Γιώργος Σπανός

Ατρόμητος: Με τον Χέρμπερτ Χούμπελ θα συναντηθεί ο Γιώργος Σπανός

Ατρόμητος: Με τον Χέρμπερτ Χούμπελ θα συναντηθεί ο Γιώργος Σπανός

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, θα έχει ο Γιώργος Σπανός. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου θα του εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτητική αντιμετώπιση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ορίστηκε κατ’ ιδίαν συζήτηση του Γιώργου Σπανού με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, για το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα διεξάγεται η δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Θα επισκεφθούμε την Επιτροπεία της UEFA! Δεν πάει άλλο, έως εδώ», είχε πει ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ, μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, που προκάλεσε τα παράπονα του Ατρόμητου.

Οι διαμαρτυρίες των Περιστεριωτών δεν εστιάζονταν μόνο στη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου. Αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά της ΚΕΔ προς αυτούς.

Επιπλέον, εστάλη νέο επίσημο έγγραφο στην ΚΕΔ. Με αίτημα να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια με τους «μεγάλους». Αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό κυπέλλου με την «Ένωση».

Όπως αναφέρεται σ’ αυτό, το αίτημα είναι απολύτως λογικό, δεδομένου ότι αρκετές ομάδες διεκδικούν μια θέση στην πρώτη πεντάδα και τα παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».