Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ασπρόπυργος Δήμος Ασπροπύργου: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων

Δήμος Ασπροπύργου: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων

Νέες θέσεις εργασίας από το Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Ασπροπύργου

Το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου ενημερώνει ότι, αναρτήθηκαν στο site του Ο.Α.Ε.Δ., οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων. Η ανάρτηση αφορά τη δράση «Προώθηση της Απασχόλησης ανέργων μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα  συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) δήμους και τριάντα επτά (37) υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/εποπτευόμενους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

Πρόκειται για 8.933 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, καθώς και Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρω Προγράμματος.

Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να προσέλθουν, το συντομότερο δυνατό, στο Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου (Σαλαμίνος 20, Ασπρόπυργος), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για την περαιτέρω διαδικασία συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  με το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου στα τηλέφωνα 2132006489 και 2105576704.