Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δολοφονία φοιτήτριας: Αιμόφυρτος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος – “Ο 19χρονος...

Δολοφονία φοιτήτριας: Αιμόφυρτος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος – “Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του”

Δολοφονία φοιτήτριας:

Αιμόφυρτος στο κελί του, στις φυλακές των Γρεβενών, βρέθηκε ο 21χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Τι λέει συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως ανέφερε συγγενής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 21χρονος αυτοτραυματίστηκε έπειτα από ξέσπασμα που είχε μέσα στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος.

«Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται!

Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγενείς του 21χρονου στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα καταγγέλλει τον 19χρονο Αλβανό συγκατηγορούμενο του 21χρονου λέγοντας ότι «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ. τον εκμεταλλευόταν.

Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».