Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δολοφονία φοιτήτριας: “Ψάρευαν” κοπέλες και μετά το έγκλημα

Δολοφονία φοιτήτριας: “Ψάρευαν” κοπέλες και μετά το έγκλημα

Δολοφονία φοιτήτριας:

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τη δράση των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. Συνέχισαν να “ψαρεύουν” κοπέλες και μετά το μοιραίο βράδυ.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως προκύπτει συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά τη δολοφονία της. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.

Ακόμη και όταν εκείνες του έλεγαν ότι δεν ήθελαν να τον συναντήσουν, εκείνος απαντούσε «εγώ θέλω όμως». Σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Της πρότεινε ότι και στην αδικοχαμένη Ελένη.

Την ημέρα του εγκλήματος τηλεφώνησε ξανά στην 24χρονη και της ζήτησε να συναντηθούν. Ωστόσο, εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά τον θάνατο της Τοπαλούδη, συνέχισε να επιμένει και πήρε ξανά την 24χρονη, προσπαθώντας να την πείσει, παρότι εκείνη του ζητούσε να μην την ξανακαλέσει.

«Ήταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Με καλούσε για να βρεθούμε, αλλά αρνιόμουν, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά», είπε η 24χρονη.