Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Αγία Βαρβάρα Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Καπλάνη στην Αγ. Βαρβάρα

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Καπλάνη στην Αγ. Βαρβάρα

Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Καπλάνη

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Γιώργου Καπλάνη.

Η παρουσία του κόσμου που παρευρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η δική μας πόλη» ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατοντάδες πολίτες της Αγίας Βαρβάρας δήλωσαν ένα βροντερό παρών στη μάχη των εκλογών του Μαΐου στο πλευρό του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη.

Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Καπλάνη

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες κοινό, ο δήμαρχος Γ. Καπλάνης έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος “Στις 26 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν, εάν θέλουν μια δημοτική αρχή για όλους τους πολίτες που θα πολιτεύεται με πάθος  για  τα συμφέροντα της πόλης ή μία δημοτική αρχή των δήθεν σωτήρων που θα φροντίζει τα δικά της παιδιά και στα δύσκολα θα είναι απούσα.”

Ο κ. Καπλάνης από την αρχή της ομιλίας του έθεσε ξεκάθαρα το διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή διοίκηση για το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη, αλλά και για αυτά που σχεδιάζει για το μέλλον.

Άσκησε κριτική σε όσους προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, καταλήγοντας στη φράση «ΩΣ ΕΔΩ» η παραπληροφόρηση, η λάσπη, η διχόνοια  τονίζοντας  ότι  η απόφασή του να μην απαντά στα ψέματα δηλώνει το σεβασμό του στην πόλη και τους πολίτες και όχι αδυναμία.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε συνοπτικά βασικές θέσεις του προγράμματός του για την επόμενη περίοδο επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση  της καθημερινότητας και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

Κλείνοντας ο κ. Καπλάνης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και ζήτησε από τους πολίτες να γίνουν οι μαχητές των ιδεών μας και του οράματος.