Αρχική ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ Ελευσίνα Εγκαίνια συμβουλευτικού σταθμού υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στην Ελευσίνα

Εγκαίνια συμβουλευτικού σταθμού υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στην Ελευσίνα

Εγκαίνια συμβουλευτικού σταθμού υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας πραγματοποιήθηκαν στην  Ελευσίνα. Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο κτίριο της οδού Ρήγα Φεραίου 70, όπου συστεγάζεται με την Δ/νση  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ιωάννης Βασιλείου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κος Γιώργος Τσουκαλάς, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δήμου Ελευσίνας κα Δέσποινα Οικονόμου και η Προϊσταμένη Δημοτικών βρεφονηπιακών Σταθμών κα Κατερίνα Κολιοφώτη. Παρευρέθησαν επίσης Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, υπάλληλοι του Δήμου Ελευσίνας καθώς και πολίτες του Δήμου.

Σκοπός του Συμβουλευτικού Σταθμού είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας κατά των γυναικών και συγκεκριμένα για την υποστήριξη των γυναικών που υποφέρουν ή απειλούνται.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός είναι στελεχωμένος από ειδικά ευαισθητοποιημένο προσωπικό των εξής ειδικοτήτων : Κοινωνική Λειτουργό, Κοινωνιολόγο, Νομικό και Ψυχολόγο και λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ας συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια να «σπάσει η σιώπη» στην οποιαδήποτε μορφή βίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο : 2131601437