Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εγκλημα στη Ρόδο: Λάθος κωδικό για το κινητό του έδωσε ο 19χρονος...

Εγκλημα στη Ρόδο: Λάθος κωδικό για το κινητό του έδωσε ο 19χρονος κατηγορούμενος

19χρονος

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος, επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές που ερευνούν το κινητό του τηλέφωνο. Συγκεκριμένα ο νεαρός άνδρας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Ρόδο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ. Kατηγορείται μαζί με έναν 23χρονο Ρομά.

Εκεί λοιπόν, η ανακρίτρια, του ζήτησε τον κωδικό του κινητού του τηλεφώνου. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο 19χρονος έδωσε τον κωδικό. Mετά από έρευνα των Αρχών αποδείχτηκε πως δεν ήταν ο πραγματικός. Έτσι, οι Αρχές προχώρησαν σε αίτημα προς την κινητή τηλεφωνία προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός puk του κινητού του, προκειμένου να μπορέσουν να το ανοίξουν.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία δεν μπορεί να ανοίξει ούτε τα laptop των δύο κατηγορουμένων. Σύμφωνα με την οικογένεια Τοπαλούδη, οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία είχαν τον χρόνο να «κλειδώσουν» τους υπολογιστές τους και να εξαφανίσουν ίσως έτσι σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο, ο δικηγόρος της οικογένειας θα ζητήσει ειδικό τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να ανοιχτούν οι φορητοί υπολογιστές.