Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές 2019: Η τελική απόφαση των ΑΝΕΛ στις 9 Ιουνίου

Εκλογές 2019: Η τελική απόφαση των ΑΝΕΛ στις 9 Ιουνίου

Εκλογές 2019: Η τελική απόφαση για την στάση των ΑΝΕΛ στις βουλευτικές εκλογές θα ληφθεί στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος στις 9 Ιουνίου.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε, υπό τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου με ανοιχτό, ωστόσο, το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας του, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου.

Τα στελέχη των ΑΝΕΛ αναφέρουν ότι, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση του κόμματος.

Πάντως θα, συνεχιστεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ, όπως υπογράμμιζαν τα στελέχη, «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα».

Τα ίδια στελέχη σημείωναν ότι οι τοπικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, και προσέθεσαν ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.