Αρχική VIDEO Εκλογές: Η δυναμική παρουσία του Πέτρου Καραβίτη

Εκλογές: Η δυναμική παρουσία του Πέτρου Καραβίτη

Καραβίτης Πατούλης

Δυναμικό παρών δίνει στις περιφερειακές εκλογές ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος δυτικού τομέα Αθηνών, Πέτρος Καραβίτης ο οποίος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη διεκδικεί την ψήφο τω πολιτών.

Ο Πέτρος Καραβίτης ζητά την στήριξη των ψηφοφόρων της Δυτικής Αθήνας και δηλώνει ότι από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μια λαμπρή διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Κατέκτησε πολλούς τίτλους, αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα και καταξιώθηκε στις συνειδήσεις των φιλάθλων.

Αρχικά, ο Πέτρος Καραβίτης, στα 16 του χρόνια, άφησε τον αθλητικό όμιλο Χαϊδαρίου, στον οποίο άνηκε και εντάχθηκε στους εφήβους του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό γιατί αυτός προσφέρει και παιδεία, που είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας, όπως λέει. Θεωρεί όμως ότι πρέπει οπωσδήποτε να κοιτούν και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις στα μαθήματα, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσουν.