Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έμεινε ο Ζαχαράτος στην Προοδευτική – Παρελθόν ο Λέκκας

Έμεινε ο Ζαχαράτος στην Προοδευτική – Παρελθόν ο Λέκκας

Έμεινε ο Ζαχαράτος στην Προοδευτική - Παρελθόν ο Λέκκας

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζαχαράτο ανακοίνωσε η Προοδευτική, η οποία παράλληλα, γνωστοποίησε την αποχώρηση του Νίκου Λέκκα.

Την φανέλα της Προοδευτικής θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Ζαχαράτος, σε αντίθεση με τον Νίκο Λέκκα, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Ζαχαράτο ανακοινώνει η διοίκηση της Προοδευτικής, συνεχίζοντας έτσι τις κινήσεις της για την διατήρηση του βασικού κορμού από το υπάρχον ρόστερ.

Αντίθετα λύθηκε η συνεργασία με τον μεσοεπιθετικό Νίκο Λέκκα, τον οποίο η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται το καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αντώνης Μόλακας προστέθηκε στο προσωπικό της Προοδευτικής και θα είναι στο τήμ των φροντιστών της ομάδας μαζί με τον Στάθη Δαφνά.

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Προοδευτική, την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου ο τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Χόρτσας,να προχωρήσει στην οργάνωση και την στελέχωση των Ακαδημιών της Προοδευτικής.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της Προοδευτικής για την νέα περίοδο, που φέτος θα έχουν τρείς κατηγορίες, απλά( θύρα 4-5), οργανωμένων(nogate- θυρα 1) και vips στην θύρα 2.

Τα διαρκείας φέτος είναι επετειακά( 1927-2017-90 χρόνια Προοδευτική) και οι τιμές τους θα είναι ίδιες με πέρυσι.»