Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Επικοινωνία Παπανδρέου με Θεοχαρόπουλο

Επικοινωνία Παπανδρέου με Θεοχαρόπουλο

Επικοινωνία Παπανδρέου με Θεοχαρόπουλο

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του, μετά τη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ.

Επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου, είχε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Open, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, του εξέφρασε την έκπληξη και τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε μαζί του από το εξωτερικό μόλις πληροφορήθηκε τη διαγραφή του από το Κίνημα Αλλαγής. Επίσης, αναφέρθηκε στην κοινή οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, επανέλαβε μεταξύ άλλων τους λόγους που οδηγούν το κόμμα του στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Υπογράμμισε ότι το περιεχόμενό της διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα.

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι η ανάγκη επίλυσης του «Μακεδονικού» στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό κοινά αποδεκτής έναντι όλων συνιστούσε πάγια θέση της ανανεωτικής Αριστεράς.

Συνεχίζοντας, ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός σε έναν συνασπισμό δύο κομμάτων το ένα να διαγράφει το άλλο. Στην ερώτηση αν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα, τόνισε: «Μας έδιωξαν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τώρα θέλουν να μας βγάλουν και εκτός Βουλής.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στο ΚΙΝΑΛ, είναι ότι η εκλογή μου με τη ΔΗΣΥ το 2015 εκφράζει την πολιτική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ».