Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Επίθεση Βουλή: Κασιδιάρης και Παναγιώταρος βγάζουν selfie μπροστά στις μπογιές

Επίθεση Βουλή: Κασιδιάρης και Παναγιώταρος βγάζουν selfie μπροστά στις μπογιές

Βουλή

Λίγα λεπτά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος βγήκαν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου και έβγαλαν selfie, προκαλώντας για ακόμα μία φορά με τη στάση τους.

Ικανοποιημένοι από τον απαράδεκτο εξευτελισμό της Δημοκρατίας από την επίθεση των αντεξουσιαστών, οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ποζάρουν χαμογελαστοί. Αγκαλιασμένοι αποτυπώνουν το γεγονός. “Αυτή είναι η Δημοκρατία σας” θα γράψουν στην λεζέντα.

Οι επιδιώξεις των αναρχικών, που ήθελαν να στείλουν το μήνυμα ότι ο Κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία είναι στο στόχαστρο των ομάδων της βίας, και όπως έδειξαν οι εξελίξεις είναι και απροστάτευτες από την δράση των ομάδων αυτών, βρίσκουν ευήκωα ώτα μεταξύ των ακροδεξιών-νεοναζί στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Και η φωτογραφία αυτή των δυο εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην σημερινή προσβολή στο Κοινοβούλιο.

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέβασε στο Τwitter βίντεο από τη Βουλή με τις μπογιές και έκανε το απαράδεκτο σχόλιο “Κυνοβούλιο”, με υ, από τη λέξη κύων (σκύλος), και όχι “Κοινοβούλιο”.