Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την Εθνική

ΕΠΟ: Προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την Εθνική

ΕΠΟ: Προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την Εθνική

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα δρομολογηθεί η κατασκευή προπονητικού κέντρου για την Εθνική ομάδα, στα Σπάτα. Δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

Στα Σπάτα αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο που θα προορίζεται για της Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ μάλιστα δρομολογεί την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και να αρχίσουν τα έργα.

Εφόσον επικυρωθεί η πρόταση και από το Δημοτικό Συμβούλιο των Σπάτων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή προπονητικού κέντρου σε έκταση 40-50 στρεμμάτων με δυνατότητα χρήσης για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η απόφαση έγινε γνωστή στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής της Ομοσπονδίας. Λίγο αργότερα εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει ότι θα δρομολογηθεί η υπογραφή υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων.

Αναλυτικά:

«Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια».