Αρχική LIFESTYLE ΕΡΤ: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο πρόγραμμα

ΕΡΤ: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο πρόγραμμα

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην ΕΡΤ, καθώς “κόβεται” η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ενώ έρχεται η μετακίνηση του Νίκου Μερτζάνη στο απογευματινό πρόγραμμα λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Βέβαια στους δύο δημοσιογράφους προτάθηκε να παρουσιάζουν άλλες εκπομπές με την Ακριβοπούλου να λέγεται ότι θα απαντήσει θετικά αναλαμβάνοντας καθημερινή εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα ενώ ο Παναγιωτόπουλος αποχώρησε από την κρατική τηλεόραση.

Η εκτός ορίου προπαγάνδα

Η προπαγανδιστική λογική του εν λόγω διδύμου Ακριβοπούλου-Καψώχα, είχε ξεπεράσει κάθε όριο, όπως παραδέχονται πλέον και στελέχη της Αγίας Παρασκευής. Τόσο η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τα σχόλια και την καταφανώς μεροληπτική υπέρ της κυβέρνησης «Δεύτερη Ματιά» όπως και ο σχολιαστής Σωτήρης Καψώχας είχαν βρεθεί στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης πολλές φορές. Μάλιστα, τα σχόλια Καψώχα, είχαν αποτελέσει την αιτία του εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ .

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή “Επόμενη ημέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.