Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ σε εκδήλωση

Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ σε εκδήλωση

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (31/8) στα Εξάρχεια, όταν διμοιρία των ΜΑΤ διέλυσε συναυλία με ρίψη δακρυγόνων στην πλατεία της περιοχής.

«Αφού έριξαν δακρυγόνα σε περίπου τετρακόσια άτομα που παρακολουθούσαν τη συναυλία αφού έριξαν δακρυγόνα στα ΗΧΗΤΙΚΑ προκαλώντας ζημιές καθάρισαν τη πλατεία από τους αθώους ανθρώπους, τους πάγκους με τα βιβλία, έσβησαν με το ζόρι τα φώτα και παρέδωσαν τη πλατεία στους ναρκεμπορους που εμφανίστηκαν κατά δεκάδες μισή ώρα αργότερα – θα το λέμε και κανείς δεν θα μας πιστεύει πως όταν υποσχόντουσαν να καθαρίσουν τα Εξάρχεια εννοούσαν από όλους όσους παρεμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών – λεπτομέρειες αύριο ελπίζω χωρίς άσθμα και αλλεργικό σοκ στα μάτια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στην πλατεία Εξαρχείων.

Αφού έριξαν δακρυγόνα σε περίπου τετρακόσια άτομα που παρακολουθούσαν τη συναυλία αφού έριξαν δακρυγόνα στα ΗΧΗΤΙΚΑ…

Δημοσιεύτηκε από Vassos Georgas στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

τα τρία λεπτά δημοσιότητας που ανήκουν στο καθένα μας – τρέχοντας να σώσουμε τα μηχανήματα απ΄τα δακρυγόνα και τις…

Δημοσιεύτηκε από Vassos Georgas στις Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μεσάνυχτα αλλά και λίγο πριν από τη 1:00, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων η μια μετατράπηκε σε σύλληψη.