Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλανθρωπικός αγώνας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Φιλανθρωπικός αγώνας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Φιλανθρωπικός αγώνας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου διοργανώθηκε από τον  Δήμο Αιγάλεω σε συνεργασία με τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία της πόλης την Τετάρτη 3 Απριλίου. Σκοπός του αγώνα ήταν  τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Στον αγώνα αναμετρήθηκαν η Μικτή Αιγάλεω με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, με αποτέλεσμα 1-3.

Στον χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας τόνισε ότι ο χαρακτήρας των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνο αποτρεπτικός, αλλά και κοινωνικός, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και καταστροφών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό, την Εθνική Ομάδα Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, τις ομάδες που συμμετείχαν στον αγώνα, τις Ολυμπιονίκες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, και επισήμανε πως ο συγκεκριμένος αγώνας εκτός από τον προφανή σκοπό, αυτόν της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θέλει να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Στη συνέχεια προσέφερε στον κ. Ρήγα τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου, ενώ εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων οι Ολυμπιονίκες κ. Αθανασία Τσουμελέκα και κ. Κατερίνα Θάνου τίμησαν την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού κ. Γιάννα Χριστόγλου, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στέλιο Βασιλειάδη και τον προπονητή της «Μικτής Αιγάλεω» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα 3ο, 10ο και 20ο Δημοτικό, τα 3ο & 7ο Γυμνάσιo, το 4ο Λύκειο και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγάλεω, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα και προσφέροντας περισσότερες από 300 σακούλες με τρόφιμα.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Νικητάκης και Κώστας Φίλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω – Νέα εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μάκης Ζάχαρης, Παναγιώτης Μανδραφλής και Δημήτρης Μπέσης, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω κ. Βιργινία Γεωργοπάνου και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και άλλων φορέων του Αιγάλεω.

Για την Μικτή Αιγάλεω έπαιξαν αθλητές από τις ομάδες: Α.Ε. Ζέφυρος, Α.Ο. Θεμιστοκλής, Α.Π.Ο. Ιεράπολης, Ορφέας Αιγάλεω και Α.Σ. Διαγόρας-Δρυοπιδέων Αιγάλεω .