Αρχική CULTURE Φοίβος Δεληβοριάς: «Να αποσυρθεί βίντεο που με δείχνει με τον Μητσοτάκη»

Φοίβος Δεληβοριάς: «Να αποσυρθεί βίντεο που με δείχνει με τον Μητσοτάκη»

Φοίβος Δεληβοριάς: «Να αποσυρθεί βίντεο που με δείχνει με τον Μητσοτάκη»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ζητά να αποσυρθεί βίντεο που τον δείχνει  με τον Μητσοτάκη. Αφορμή, της συνάντησης τους στάθηκε το γεύμα του Προέδρου της Ν.Δ με εκπροσώπους του σωματείου δημιουργών «Άσμα 450».

Εκτός από τον Φοίβο Δεληβοριά, στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δήμος Αναστασιάδης και οι στιχουργοί Ελένη Γιανατσούλια και Ηλίας Φιλίππου.

Η συνάντηση είχε ως θέμα συζήτησης τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών και την ΑΠΕΙ. Μετά από την συζήτηση, η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσίευσε βίντεο που παρουσιάζει τους συνδαιτυμόνες να συνομιλούν με τον Πρόεδρο της Ν.Δ.

Το σωματείο «Άσμα 450» και ο Φοίβος Δεληβοριάς αντέδρασαν έντονα στην προβολή αυτού του βίντεο καθώς θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκε με σκοπό την ψηφοθηρία. Όπως τονίζουν, έπεσαν θύματα προεκλογικής εκμετάλλευσης. Σκοπός του σωματείο είναι η συζήτηση και η συνεργασία με όλους τους αρχηγούς κομμάτων και πολιτικούς (πλην της Χρυσής Αυγής) προκειμένου να δικαιωθούν οι αγώνες τους. Όχι η κομματική τοποθέτηση.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς δήλωσε:  «Θα ήθελα λοιπόν να διαχωρίσω τη θέση μου από την χρήση της εικόνας μου σε ένα σποτ που κύριος σκοπός του είναι η προεκλογική χρήση. Επειδή δεν έχει δε χρησιμοποιηθεί ποτέ η εικόνα μου σε προεκλογικό σποτ οποιουδήποτε κόμματος, παρακαλώ να αποσυρθεί».