Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Φυλακές Κορυδαλλού: Η έρευνα “έβγαλε” από μαχαίρια μέχρι υπολογιστές

Φυλακές Κορυδαλλού: Η έρευνα “έβγαλε” από μαχαίρια μέχρι υπολογιστές

Κορυδαλλό

Φυλακές Κορυδαλλού: Μια αιφνιδιαστική έρευνα έβγαλε “λαβράκια”, καθώς βρέθηκαν μαχαίρια, υπολογιστές λάπτοπ και ναρκωτικά στα κελιά.

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών έκανε αιφνιδιαστικό «ντου» σε κελιά της 5ης Πτέρυγας εκεί που βρίσκονται οι «σκληροί» των φυλακών.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει βρέθηκαν δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου, πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκε και ένας ηλεκτρικός υπολογιστής μέσα σε κελί προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που κατέληξε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες είχε γίνει αιφνιδιαστική έφοδος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και την ΕΚΑΜ, είχαν ελεγχθεί 12 κελιά σε τρία από τα οποία είχαν βρεθεί ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, κινητά τηλέφωνα, στιλέτο και μετρητά. Ένας από τους κατόχους ήταν κατηγορούμενος για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές με έναν νεκρό και 11 τραυματίες.