Αρχική CULTURE Γνωστός ηθοποιός: «Έστειλα θαυμάστρια στο ψυχιατρείο»

Γνωστός ηθοποιός: «Έστειλα θαυμάστρια στο ψυχιατρείο»

Γνωστός ηθοποιός: «Έστειλα θαυμάστρια στο ψυχιατρείο»

Ο γνωστός ηθοποιός της δεκαετίας του 80, Νίκος Ζιάγκος, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε και ευτυχώς ξεπέρασε. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικό απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”».

Ο Ζιάγκος αναφέρθηκε ακόμη στην λατρεία που έτρεφαν οι θαυμάστριες στο πρόσωπο του και όπως τόνισε ο ίδιος: «Στα ’80s ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Μου σκίζανε τα πουκάμισα και δεν ήξερα καν ποιες είναι. Μια θαυμάστρια ήθελε να με παντρευτεί και πήγε στο ψυχιατρείο».

Τέλος, ο ηθοποιός εξιστόρησε  μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί και λίγο έλλειψε να τον στείλει στην φυλακή.  Ο ίδιος περιέγραψε το γεγονός λέγοντας: «Το ’87 είχα νοικιάσει μια μονοκατοικία στο βουνό και έσκασε η ασφάλεια Αττικής στο σπίτι μου. Ήμουν με μια κοπέλα στο κρεβάτι, ανοίγω την πόρτα και μου λένε “σας κατηγορεί μια κυρία για ένοπλη ληστεία, έχουμε έρθει ανεπίσημα, δεν έχουμε ένταλμα. Πρέπει να έρθετε στο τμήμα του Κολωνακίου”. Πήρα τον Κούγια και πήγαμε στο τμήμα. Μία μουρλή με κατηγορεί ότι της έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και της πήρα 10.000 και έγινα πρωτοσέλιδο με φωτογραφία του Playboy».