Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γνωστός βιομήχανος ο 74χρονος νεκρός στη Γλυφάδα

Γνωστός βιομήχανος ο 74χρονος νεκρός στη Γλυφάδα

74χρονος

Ένας από τους πιο καταξιωμένους βιομηχάνους στον κλάδο της συσκευασίας και κυτιοποιίας με έντονη φιλανθρωπική δράση, ήταν ο 74χρονος οδηγός της ασημί Mercedes. Βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με άλλα δύο άτομα στο φοβερό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο Σ.Κ. ηγείτο μιας δυναμικής εταιρίας. Κατασκευάζει συσκευασίες για αμέτρητα προϊόντα στις τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Κορωπί, Ταύρο και Μοσχάτο. Μετρά σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Το βράδυ του Σαββάτου η εταιρία και οι περίπου 125 εργαζόμενοι έκοβαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κέντρο της Γλυφάδας σε εύθυμο κλίμα. Ο 74χρονος με τη σύζυγό του μοίραζαν ευχές σε έναν προς έναν τους εργαζόμενους. Όλοι ευελπιστούσαν το νέο έτος να είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο.

Με την οικιακή βοηθό

Μετά την εκδήλωση ο 74χρονος μαζί με τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό τους επιβιβάστηκαν στη Mercedes με προορισμό το σπίτι τους στον Άλιμο. Στο ύψος των Αστεριών, άγνωστο για ποιο λόγο, το όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλο. Το παρέσυρε μαζί με τον οδηγό του για περίπου 100 μέτρα. Προσέκρουσε στον βράχο με την επιγραφή «ΓΛΥΦΑΔΑ» που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα.

Ο οδηγός του δικύκλου κυριολεκτικά διαμελίστηκε. Η οικιακή βοηθός σκοτώθηκε ακαριαία και ο επιχειρηματίας κατέληξε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Η σύζυγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες που επίσης εργάζονται στην επιχείρηση.