Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Ελευσίνα πάει Βρέμη και η Βρέμη… Ελευσίνα

Η Ελευσίνα πάει Βρέμη και η Βρέμη… Ελευσίνα

Η Ελευσίνα πάει Βρέμη και η Βρέμη… Ελευσίνα

Μπορεί να συμβεί; Κι όμως είναι αλήθεια. Η Ελευσίνα πάει Βρέμη και η Βρέμη… Ελευσίνα.

Τι κοινό μπορεί να έχει όμως η Ελευσίνα με την Βρέμη στην Γερμανία; Πώς συνδέεται ένα τροχόσπιτο φτιαγμένο από παλιά πορτοπαράθυρα και κομμένα βαρέλια για σκεπή με το παλιό αναψυκτήριο στου Φονιά;

Από τις 10 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου, το παραλιακό κέντρο πολιτισμού “Golden City“ και το παλιό αναψυκτήριο στου Φονιά θα “συνομιλήσουν” με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο:

Κάμερες θα καταγράφουν σε μόνιμη βάση ό,τι συμβαίνει στους δύο χώρους και θα το προβάλλουν αντίστροφα στις δύο μεγάλες οθόνες που θα έχουν στηθεί σε Ελευσίνα και Βρέμη, δίνοντας έτσι την εντύπωση ενός κοινού χώρου. Οι καλλιτέχνες και από τις δύο πλευρές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για αυτήν την ιδιαίτερη “συνομιλία”, το οποίο θα περιλαμβάνει μικρότερες και μεγαλύτερες “παραστάσεις”, υπαίθρια δρώμενα και συναντήσεις μουσικών σχημάτων, εργατικών σωματείων, λεσχών πλεξίματος και άλλων. Θα υπάρχει μπόλικο τραγούδι, χορός, συζητήσεις και διαδραστικά παιχνίδια με το κοινό. Οι θεατές θα συζητήσουν για τη ζωή τους, τη δουλειά τους, θα πουν ιστορίες της πόλης τους, τα όνειρά τους (για την Ευρώπη) και τις ανησυχίες τους.

Η αρχή θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 20:00.