Αρχική CULTURE Η ευχή της μικρής Ελένης έγινε πραγματικότητα στο Ίλιον

Η ευχή της μικρής Ελένης έγινε πραγματικότητα στο Ίλιον

Η μικρή Ελένη μοιράζει δώρα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμος Ιλίου και ο Οργανισμός Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησαν την ευχή της μικρής Ελένης να μοιράσει δώρα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Ελένη έδωσε η ίδια τα δώρα σε ένα – ένα παιδί, όπου ζητώντας να μάθει τα ονόματά τους, μοίρασε απλόχερα το χαμόγελό της, παίρνοντας δύναμη από την ικανοποίηση της ευχής της.

Ευχάριστη στιγμή αποτέλεσε η τούρτα – έκπληξη του Δήμου Ιλίου για τη μικρή Ελένη που το Σάββατο έγινε έξι (6) ετών και η οποία μαζί με όλα τα παιδιά γιόρτασε τα γενέθλιά της με χορό και παιχνίδια σε μια ολόθερμη ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχήθηκε στην Ελένη να ικανοποιήσει όλα τα όνειρά της και μετά το τέλος της γιορτής δήλωσε:

«Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η διατήρηση της καλής ψυχολογίας, η Ελένη, από την εκπλήρωση του ονείρου της, δεν εισέπραξε μόνο χαμόγελο και ικανοποίηση, αλλά πήρε δύναμη και κουράγιο, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή της.
Πρόκειται για ένα γλυκύτατο πλάσμα, ώριμο για την ηλικία του, μεγαλωμένο με αγάπη και αρχές από την οικογένειά του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς της, στους οποίους εύχομαι ολόψυχα να έχουν δύναμη, να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και από αυτόν τον αγώνα να βγουν νικητές
».