Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά για τη δολοφονία του συζύγου...

Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για πρώτη φορά για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή (vid)

Δολοφονία Μακρή: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος

Η Βικτώρια Καρύδα, μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους, πριν από περίπου δύο μήνες.

Η Βικτώρια Καρύδα θέλησε για πρώτη φορά να σπάσει την σιωπή της μετά την απώλεια του συζύγου της και έστειλε μια επιστολή της εκπομπή «Μαζί σου» θέλοντας να υπογραμμίσει τι ήταν γι’ αυτήν ο Γιάννης Μακρής.

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα.

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στην ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ!

Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής. Φωτογραφία: Facebook

Είναι ο άντρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου… Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στην ζωή του… Γι’ αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου, τον νιώθω δίπλα μου κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ»!