Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ιτούδης σε Γκάλη: “Γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ”

Ιτούδης σε Γκάλη: “Γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ”

Προπονητής της χρονιάς στην VTB League ο Ιτούδης

Με μια συγκινητική επιστολή, ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame.

Τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Γκάλη, για την είσοδό του στο… πάνθεον των κορυφαίων του μπάσκετ, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης, μέσω μιας συγκινητικής επιστολής, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία τους, την αποχή ακόμη που ο ίδιος ήταν φοιτητής προπονητικής.

H επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη στον Νίκο Γκάλη:

«Η παγκόσμια αναγνώριση σου ως αποτέλεσμα ήθους και σκληρής δουλειάς σου, αποτελεί για όλους μας παράδειγμα στην επαγγελματική μας καριέρα. Είχα την τιμή να σε γνωρίσω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρόνων τότε φοιτητής προπονητικής. 25 χρόνια μετά είχα την τιμή να με βραβεύσεις αλλά να ξέρεις πως μέρος του βραβείου ανήκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθούμε μέσα σε αυτό.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και για μας βρισκόσουν εκεί από πολλά χρόνια πριν. Θα ήθελα να δεχτείς από μένα και την οικογένεια μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να έχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου».

inner