Αρχική LIFESTYLE Justin Bieber: Το πρωταπριλιάτικο «αστείο» που εξόργισε

Justin Bieber: Το πρωταπριλιάτικο «αστείο» που εξόργισε

Justin Bieber: Το πρωταπριλιάτικο «αστείο» που εξόργισε

Ο Justin Bieber προσπάθησε να κοροϊδέψει τους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο με το πρωταπριλιάτικο αστείο του. Ωστόσο, στο τέλος την «πάτησε» ο ίδιος!

Ο Bieber ανήμερα της πρώτης του μήνα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία  ενός μωρού μέσα στην κοιλιά της μητέρας του. Στην συνέχεια, «παρατράβηξε» το αστείο ανεβάζοντας φωτογραφία της γυναίκας του, Hailey Baldwin, μέσα από θάλαμο γυναικολογικού ιατρείου. Στο ιατρείο βρίσκονταν ακόμα δυο «γατροί»,  φορώντας πλαστικά γάντια, οι οποίοι φαίνεται πως εξέταζαν την γυναίκα. Ο Bieber αποκάλυψε το αστείο του ποστάροντας  ξανά την φωτογραφία του εμβρύου,  μόνο που στην θέση του πλέον βρισκόταν ένα… κουτάβι. Την φωτογραφία συνόδευε η περιγραφή “Wait omg is that a…APRIL FOOLS”.

Αρκετοί θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν το νεαρό ζευγάρι για τον ερχομό του παιδιού τους ενώ άλλοι θεώρησαν κακόγουστο και προσβλητικό το αστείο. Γυναίκες που βίωσαν δυσκολίες και «έχασαν» παιδιά σχολίασαν τα πόστ του Bieber επισημαίνοντας ότι η εγκυμοσύνη δεν μπορεί να αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο.