Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Καιρός: Έρχεται κύμα ζέστης από Αφρική

Καιρός: Έρχεται κύμα ζέστης από Αφρική

καιρός

Καιρός: Έρχεται κύμα καύσωνα με θερμές αέριες μάζες από την Αφρική αναμένεται από τις αρχές Αυγούστου στη χώρα.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με νεότερη ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για έντονο κύμα ζέστης στις αρχές του Αυγούστου!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΥΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!Φίλες και φίλοι!Μετά από μια μικρή πτώση που παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη γερή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα. (κάντε κλικ πάνω στο βίνεο για να δείτε την κίνηση του)Λεπτομέρειες όσον αφορά στη διάρκεια του, στις μέγιστες θερμοκρασίες και σε ποιες περιοχές αυτές θα σημειωθούν ,θα υπάρχουν μέσα από τη σελίδα μου στο facebook! :)Για να μη χάνετε τον …καιρό σας. Με εκίμηση Σάκης Αρναούτογλου

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Όπως αναφέρει, «Μετά από μια μικρή πτώση που θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στις αρχές και περίπου μέχρι και την Τετάρτη γερή δείχνει η αναρρίχηση του υδραργύρου στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία πολύ θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική δείχνουν αποφασισμένες να κινηθούν ανατολικότερα».

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από σήμερα Σάββατο 27/07 έως και τουλάχιστον το τέλος του μήνα, με την Κυριακή 28/07 να είναι η θερμότερη ημέρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η κίνηση των θερμών αερίων μαζών μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 30/07.

ΠΗΓΗ Βίντεο: meteo