Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Καμμένος: Τα μηνύματα που έστελνε σε Κοτζιά

Καμμένος: Τα μηνύματα που έστελνε σε Κοτζιά

Καμμένος: Τα μηνύματα που έστελνε σε Κοτζιά

Ο Νίκος Κοτζιάς, συμπεριέλαβε στην μηνυτήρια αναφορά του δύο από τα πολλά απειλητικά μηνύματα που ισχυρίζεται ότι του έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

Φράσεις όπως: “Μαζέψου αλήτη, θα σε τελειώσω”, περιλαμβάνονται στα μηνύματα που έστελνε ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Κοτζιά. Αυτά έχουν συμπεριληφθεί στην αναφορά του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει, έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, σειρά από «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο».

Δύο από αυτά παραθέτονται παρακάτω.

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο. Κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία. Αλλά και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.